Innholdsfiltrering i Japan

Nettkontroll er bare tilgjengelig i appen i Japan for å overholde japansk lovgivning.

Webkontroll er tilgjengelig i standard-, pluss- og premium-abonnementsplaner for Kaspersky-appen.

Nettkontroll lar deg administrere nettinnhold på en mobil enhet og beskytte mot uønsket nettinnhold. Du kan for eksempel installere Kaspersky-appen på barnets enhet og velge hvilke nett innholdskategorier og spesifikke nettsteder som skal være tilgjengelige for ham eller henne.

Nettkontroll inkluderer skadelig innholdsskjold, som blokkerer URL-er som fører til nettsteder som inneholder farlig piratkopiert materiale (som identifisert av Safer Internet Association i samarbeid med den japanske regjeringen). Dette filteret forhindrer også tilgang til nettsteder som er opprettet for å stjele personlig informasjon og økonomiske detaljer (som identifisert av Japans nasjonale politibyrå).

Du må bruke en beskyttet nettleser for å bli beskyttet på Internett. Se listen over beskyttede nettlesere.

For å sette opp nettkontroll,

1. Åpne Kaspersky-appen på et barns enhet.
  2. På den nederste fanelinjen i Kaspersky-appen trykker du på Alle funksjoner .
  3. Trykk på Sikker surfing .
  4. Trykk på Innstillingernettleseren med beskyttelseskjermen.
  5. Trykk på Konfigurer innholdsfilter og angi den hemmelige koden for å sikre at bare en voksen kan endre disse funksjonsinnstillingene.

Hvis du trenger det, kan du legge til alternative tilgangsalternativer.

6. Trykk på Innstillinger for innholdsfiltreringSafe Browsing -skjermen.
  7. Sett opp aldersbegrensninger i innholdsfiltreringsmodusen som åpnes. Hvis du velger Tilpasset kan du manuelt blokkere tilgang til spesifikke kategorier av nettsteder.
  8. Gå tilbake til Sikker surfing-skjermen.

Nettkontroll er satt opp.

Hvis det er nødvendig, kan du legge til nettsteder i listen over ekskluderinger. Nettkontroll blokkerer ikke nettsteder som er lagt til i listen over ekskluderinger selv om de tilhører begrensede kategorier.

For å ekskludere spesifikke nettsteder,

1. På den nederste fanelinjen i Kaspersky-appen trykker du på Alle funksjoner .
  2. Trykk på Sikker surfing .
  3. Trykk på Innstillingerpå nettleseren med beskyttelseskjermen.
  4. Trykk på Konfigurer filtreringsinnstillinger og skriv inn den hemmelige koden din.
  5. Trykk på Ekskluderinger .
  6. På skjermbildet Ekskluderinger som åpnes, trykk på Legg til ekskludering og skriv inn nettadressen. Tilgang til alle nettsider under det spesifiserte nettstedet er tillatt.

Hvis du vil tillate tilgang til en spesifikk nettside, angir du adressen og velger avkrysningsboksen Tillat tilgang til kun denne siden på nettstedet.

7. Trykk på Legg til ekskludering .
  8. Gå tilbake til Sikker surfing-skjermen.